Chokoladefontæne 2017-04-27T10:37:51+00:00

Til dit arrangement er vi altid de første der kommer

-og de sidste der går

Brugsvejledning for Chokoladefontæne

1.​Maskinen samles:
·​Den største skål nederst og den mindste øverst. Snegl og stigrør monteres i midten
af maskine, de skal gå i ”hak”

​2.Chokoladestykkerne smeltes i vandbad
·​Alle chokolade stykkerne skal være smeltes, før de kommer i fontæne, ellers sætter
de sig fast i stigrør og sneglen

3.​Chokoladefontæne tændes 3 – 4 min før den varme chokolade hældes i

4.​Den opvarmede chokolade hældes i den nederste skål

5.​Chokoladefontæne er nu klar til brug

Hvis chokoladen virker tyk og ikke løber let ned over skålene, kan der evt.
tilsættes lidt (1-2 spiseske) neutral madolie eller kokosolie for at gøre
konsistensen lidt tyndere

Rengøring:
Maskinen skal tømmes for chokolade, inden den bliver helt kold. Afmonter de øverste
skåle samt, stigrør og sneglen og hæld derefter chokolade over i en skål.
Herefter skylles der med varmt vand, i den nederste skål. Der må kun komme vand
i fra oven, og maskinen må ikke nedsænkes i vand.
De øverste skåle, stigrør og snegl vaskes i varmt sæbevand.

Hvis Chokoladefontæne ikke virker kontroller først:

  • At der er strøm til chokoladefontæner
  • At chokoladefontæner har sin eje stikkontakt eller fase.
  • At snegl og stigrøret sidder skævt eller ikke helt på plads.

Hvis det ikke hjælper, ring til vagttelefon på 40197879

“de kunder, der kommer til os, skal have en
kvalitetsløsning som passer til behovet”

Kontaktoplysninger

Hvalsø teltudligning aps
Tjørneager 6, 4330 Hvalsø
Telefon: 46 40 84 10
Vagttelefon: 40 19 78 79
E-mail: info@htu.dk