Sceneudlejning2019-03-27T13:06:28+00:00

SCENEUDLEJNING

Til dit arrangement er vi altid de første der kommer

-og de sidste der går

Sceneudlejning på hele Sjælland

Ofte har arrangørerne bag både private og firmaarrangementer brug for leje af scene, og den kan du leje hos os hos Hvalsø Teltudlejning.

Vi tilbyder leje af scene i flere forskellige størrelser. Vi har både store udendørsscener – åbne såvel som overdækkede – og små indendørsscener til ethvert formål. Vi sørger selvfølgelig for sceneopbygning, og at den bliver pillet ned igen ved sceneudlejning.

Rund scene ved sceneudlejning

Som de eneste kan vi tilbyde en rund scene. Vi kan bygge en scene med afrundede hjørner alt afhængigt af dit behov. Når det kommer til sceneopbygning er vi meget alsidige og tilpasser til netop dit arrangement. Så skal du bruge leje af scene med runde kanter er vi de rette til opgaven.

Vi laver sceneopbygning ved sceneudlejning

Når du laver leje af scene hos os, sørger vi også for sceneopbygningen, så du kan være sikker på, at den er udført korrekt. Vores scener er som standard 20 cm, 50 cm eller 100 cm høje, men vi kan altid tilpasse scenens højde, så den passer præcis til dit arrangement.

Kontakt os for leje af scene

Leder du efter sceneudlejning eller sceneopbygning til jeres private arrangement eller til et firmaarrangement i Københvan, Nordsjælland elelr resten af Sjælland? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring i sceneudlejning og kan kontaktes på telefon 46 40 84 10 eller e-mail info@htu.dk.

“de kunder, der kommer til os, skal have en
kvalitetsløsning som passer til behovet”

Kontaktoplysninger

Hvalsø teltudligning aps
Tjørneager 6, 4330 Hvalsø
Telefon: 46 40 84 10
Vagttelefon: 40 19 78 79
E-mail: info@htu.dk