Brugsvejledning for chokoladefontæne

  1. Maskinen samles:
    Den største skål nederst og den mindste øverst. Snegl og stigrør monteres i midten af maskine, de skal gå i ”hak”
  2. Chokoladestykkerne smeltes i vandbad
    Alle chokolade stykkerne skal være smeltes, før de kommer i fontæne, ellers sætter de sig fast i stigrør og sneglen.
  3. Chokoladefontæne tændes 3 – 4 min før den varme chokolade hældes i
  4. Den opvarmede chokolade hældes i den nederste skål
  5. Chokoladefontæne er nu klar til brug

​Hvis chokoladen virker tyk og ikke løber let ned over skålene, kan der evt. tilsættes lidt (1-2 spiseske) neutral madolie eller kokosolie for at gøre konsistensen lidt tyndere.

Rengøring:
Maskinen skal tømmes for chokolade, inden den bliver helt kold. Afmonter de øverste skåle samt, stigrør og sneglen og hæld derefter chokolade over i en skål.

Herefter skylles der med varmt vand, i den nederste skål. Der må kun komme vand i fra oven, og maskinen må ikke nedsænkes i vand.

De øverste skåle, stigrør og snegl vaskes i varmt sæbevand.

Hvis Chokoladefontæne ikke virker kontroller først:

  • At der er strøm til chokoladefontæner
  • At chokoladefontæner har sin eje stikkontakt eller fase.
  • At snegl og stigrøret sidder skævt eller ikke helt på plads.

Hvis det ikke hjælper, ring til vagttelefon på 40 19 78 79