CHOKOLADEFONTÆNE

Til dit arrangement er vi altid de første der kommer – og de sidste der går

BRUGSVEJLEDNING FOR CHOKOLADEFONTÆNE

1.​ Maskinen samles:
·​Den største skål nederst og den mindste øverst. Snegl og stigrør monteres i midten
af maskine, de skal gå i ”hak”

​2. Chokoladestykkerne smeltes i vandbad
·​Alle chokolade stykkerne skal være smeltes, før de kommer i fontæne, ellers sætter
de sig fast i stigrør og sneglen

3.​ Chokoladefontæne tændes 3 – 4 min før den varme chokolade hældes i

4.​ Den opvarmede chokolade hældes i den nederste skål

5. ​Chokoladefontæne er nu klar til brug

Hvis chokoladen virker tyk og ikke løber let ned over skålene, kan der evt.
tilsættes lidt (1-2 spiseske) neutral madolie eller kokosolie for at gøre
konsistensen lidt tyndere

Rengøring:
Maskinen skal tømmes for chokolade, inden den bliver helt kold. Afmonter de øverste
skåle samt, stigrør og sneglen og hæld derefter chokolade over i en skål.

Herefter skylles der med varmt vand, i den nederste skål. Der må kun komme vand
i fra oven, og maskinen må ikke nedsænkes i vand.

De øverste skåle, stigrør og snegl vaskes i varmt sæbevand.

Hvis Chokoladefontæne ikke virker kontroller først:

  • At der er strøm til chokoladefontæner
  • At chokoladefontæner har sin eje stikkontakt eller fase.
  • At snegl og stigrøret sidder skævt eller ikke helt på plads.

Hvis det ikke hjælper, ring til vagttelefon på 40197879