CHOKOLADEFONTÆNE
Til dit arrangement er vi altid de første der kommer – og de sidste der går
BRUGSVEJLEDNING FOR CHOKOLADEFONTÆNE
1. Maskinen samles:
·Den største skål nederst og den mindste øverst. Snegl og stigrør monteres i midten
af maskine, de skal gå i ”hak”
2. Chokoladestykkerne smeltes i vandbad
·Alle chokolade stykkerne skal være smeltes, før de kommer i fontæne, ellers sætter
de sig fast i stigrør og sneglen
3. Chokoladefontæne tændes 3 – 4 min før den varme chokolade hældes i
4. Den opvarmede chokolade hældes i den nederste skål
5. Chokoladefontæne er nu klar til brug
Hvis chokoladen virker tyk og ikke løber let ned over skålene, kan der evt.
tilsættes lidt (1-2 spiseske) neutral madolie eller kokosolie for at gøre
konsistensen lidt tyndere
Rengøring:
Maskinen skal tømmes for chokolade, inden den bliver helt kold. Afmonter de øverste
skåle samt, stigrør og sneglen og hæld derefter chokolade over i en skål.
Herefter skylles der med varmt vand, i den nederste skål. Der må kun komme vand
i fra oven, og maskinen må ikke nedsænkes i vand.
De øverste skåle, stigrør og snegl vaskes i varmt sæbevand.
Hvis Chokoladefontæne ikke virker kontroller først:
- At der er strøm til chokoladefontæner
- At chokoladefontæner har sin eje stikkontakt eller fase.
- At snegl og stigrøret sidder skævt eller ikke helt på plads.
Hvis det ikke hjælper, ring til vagttelefon på 40197879