PHOTO BOOTHS TIL ETHVERT ARRANGMENT

TIL DIT ARRANGEMENT ER VI ALTID DE FØRSTE DER KOMMER

-OG DE SIDSTE DER GÅR

LEJ VORES PHOTO BOOTHS TIL DIT ARRANGEMENT

​Selfiemaskiner er et hit ved mange lejligheder som bryllup, firmafester, jubilæum, runde fødselsdage eller andre arrangementer hvor folk mødes.

Vores photo booth er unik på markedet, da den har et stort spejl hvor man kan se hvordan motivet bliver og evt. rette til efter behag.

Du får mange billeder i kassen, som er svære at få på anden måde og gæsterne vil nyde denne måde at tage selfier på. Når du lejer en photo booth hos os, er det inklusivt foto props, heriblandt sjove briller, forskellige typer af overskæg, hatte og andre humoristiske sager.

EN  SELFIEOPLEVELSE I SENT VIL GLEMME

Folk elsker at tage selfies, men det kan ikke hamle op med en photo booth, hvor der er mulighed for at pjatte, grine og lave sjov med en af de pakker med foto props som følger med sammen med vores photo booth. Det er en sjov aktivitet at have med til arrangementet og alle vil huske den lang tid efter.

Photo booths er en ny måde at tage billeder af gæsterne på, man vælger selv om man vil have printet billederne med det samme fra photo boothen og værten kan få alle billederne på en USB nøgle og se hvad selfiemaskinen har taget af billeder i løbet af aftenen.

Lej vores photo booth med spejl og få en uforglemmelig oplevelse.

​Kontakt os på telefon 46 40 84 10 eller e-mail info@htu.dk for at leje vores photo booths.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op indenfor 24 timer.