Om Hvalsø Teltudlejning​

Hvalsø Teltudlejning er et familieejet firma, der blev grundlagt I 1994. I 2010 blev vi til et ApS.

Vi startede med et telt, en bil og en trailer. Siden hen er det gået stærkt. I dag tæller medarbejderstaben fra 4 til 12 personer, samt 5 vare- og lastvogne.
Trods den hurtige udvikling, har vi formået at beholde begge ben på jorden og yde en professionel service, uden at miste overblikket.

Vores telte har dannet ramme om mange glade timer og festlige oplevelser for titusinder af herlige mennesker gennem årene.

Det skyldes ganske afgjort vor målsætning:
“De kunder, der kommer til os, skal have en kvalitetsløsning som passer til behovet og en service, der ikke lader nogle spørgsmål være ubesvarede.
Vores teltløsninger skal passe kundens arrangement og prisen skal modsvare løsningen af opgaven. Kvalitet er et nøgleord hos os.”

Som medlem af brancheforeningen Danske Festudlejere arbejder vi målrettet på at sikkerheden overholdes. Vores teltmontører deltager løbende på kurser inden for branchen for at vedligeholde ekspertisen inden for teltudlejning og udlejning af børneforlystelser.

Vi er medlem af DI og har overenskomst med 3F omkring løn og arbejdsforhold. Omgængelighed og tolerance er vigtige ting for vores firma.

Uddannelse

Vores medarbejdere deltager løbende i kurser og uddannelse omkring sikkerhed ved teltopstilling og børneforlystelser

Når du kontakter os, går vi aktivt ind i løsningen af opgaven. Vi kommer gerne med forslag og gode råd og er med “hele vejen”. Vi sørger for, at du får et konkret løsningsforslag og et konkret tilbud/overslag, hurtigt, effektivt og naturligvis helt uforpligtende.

Vi har købt en teltvaskemaskine fra Tyskland, således at vores telte altid er pæne og rene.

Som de eneste på Sjælland har Hvalsø Teltudlejning mulighed for at vaske egne telte, når der er behov for det.

Det understreger, at vi altid tilstræber at levere den bedste kvalitet og de reneste telte.

Nu er det også muligt at få “rigtige” døre til vores telte. Vi har i samarbejde med et engelsk firma udviklet døre med nøglelås og glaspartier med hærdet glas til alle vores telte.

Udlejning af telte og service til fest og andre arrangementer på Sjælland. Vores teltløsninger tilpasser vi til dit arrangement – for eksempel teltudlejning og serviceudlejning.

Bankforbindelse
Sparnord
9040 – 6500031725