Lej en selfie booth til dit arrangement. ​Selfiemaskiner er et hit ved mange lejligheder som for eksempel bryllup, firmafest, jubilæum, rund fødselsdag eller andre arrangementer, hvor folk mødes. Hos Hvalsø Teltudlejning hjælper med leje af selfie booth på Sjælland.

Et billede siger mere end tusind ord

Vores selfie booth er unik på markedet, da den har et stort spejl, hvor man kan se hvordan motivet bliver – og evt. rette til efter behag.
Du får mange billeder i kassen, som er svære at få på anden måde og gæsterne vil nyde denne måde at tage selfies på. Når du lejer en selfie booth hos os, er det inkl. photo-props, heriblandt sjove briller, forskellige typer af overskæg, hatte og andre humoristiske sager.
 

En selfieoplevelse I sent vil glemme

Folk elsker at tage selfies, men det kan ikke hamle op med en photo booth, hvor der er mulighed for at pjatte, grine og lave sjov med en af de pakker med foto props som følger med sammen med vores selfie booth. Det er en sjov aktivitet at have med til arrangementet, og alle vil huske den lang tid efter.

Vi har også andre former for underholdning til fester og begivenheder. Inde på vores prisliste kan du læse mere om hvilke typer af underholdning vi kan tilbyde, samt læse priser.

Indhent pris på selfie booth

Photo booths er en ny måde at tage billeder af gæsterne på. Man vælger selv, om man vil have printet billederne med det samme fra photo boothen eller om værten vil have alle billederne på en USB-nøgle og se, hvad selfiemaskinen har taget af billeder i løbet af aftenen.

Lej vores selfie booth med spejl og få en uforglemmelig oplevelse.

​Kontakt os på telefon 46 40 84 10 eller e-mail info@htu.dk for at leje vores selfie booths. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Vi kommer med ud og sætter selfie boksen op, sådan at du ved hvordan man bruger den.