TELTUDLEJNING

TIL DIT ARRANGEMENT ER VI ALTID DE FØRSTE DER KOMMER

-OG DE SIDSTE DER GÅR

FESTTELT UDLEJNING TIL ALLE LEJLIGHEDER

Store familiefester, udstillinger, messer eller receptioner? Uanset hvilket større arrangement I skal afholde, så kontakt os hos Hvalsø Teltudlejning.

Vi har i mere end 26 år lavet festtelt udlejning til virksomheder, foreninger og privatkunder, som har haft brug for et festtelt til et arrangement.

VI HAR ALT INDEN FOR FESTTELT

Vores erfaring inden for festtelt udlejning gør os til en oplagt partner, og vi kan levere den komplette totalløsning til jeres arrangement, uanset om det er til festtelt eller telte til andre anledninger.

Vi tilbyder også udlejning af servicesceneudlejningbørneforlystelserstole og borde, mobile toiletter, lysekroner og alle mulige andre ting, som kan være med til at gøre jeres konference, bryllup eller andet til en succes

FÅ FESTTELT UDLEJNING TIL PRIVATE ELLER ERHVERV

Vi arbejder altid ud fra den enkelte kundes behov, og vores udvalg gør, at vi kan tilbyde telte og festtelt udlejning i forskellige løsninger alt efter vores kundes behov.

Uanset jeres behov har vi teltet og tilbehøret. Vi tilbyder udlejning af festtelt i København, Nordsjælland og på resten af Sjælland. Du er altid velkommen til, at kontakte os for at høre nærmere eller for at få en pris på et festtelt. Du kan kontakt os på telefon 46 40 84 10 eller på e-mail info@htu.dk.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op indenfor 24 timer.