En hoppeborg er et glimrende valg ved forskellige lejligheder, hvor der er behov for underholdning til børnene.

Vi er leveringsdygtige i både store såvel som små hoppeborge og andre børneforlystelser til et hav af forskellige typer af arrangementer på Sjælland. Så leder du efter den perfekte underholdning til din begivenhed, bør du tage kontakt til Hvalsø teltudlejning. Vi sætter hoppeborgen op, tager ned og efterlader altid området pænt og ryddeligt. Vi har mere end blot hoppeborge, det kan du læse mere om nedenfor.

Lej en hoppeborg i den størrelse du ønsker

En hoppeborg er mulig at leje i en lang række forskellige størrelser. Hos os kan du finde et hav af forskellige varianter, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Der vil derfor være rig mulighed for at leje en hoppeborg i netop den størrelse, som du har brug for. Vi hjælper gerne med valg af model samt opsætning og nedtagning i forbindelse med lejen.

Sikkerheden er i top i vores børneforlystelser

I forbindelse med lejen af hoppeborgen vægter vi altid sikkerheden højt, og du kan derfor altid trygt leje igennem os.

Samtlige af vores børneforlystelser er alle godkendte og sikkerhedskontrollerede. Derudover er der tegnet ansvarsforsikring på alle forlystelser, hvilket betyder, at når du lejer en hoppeborg eller en anden forlystelse igennem os, kan du til enhver tid være sikker på, at sikkerheden er i orden.

Udover en hoppeborg udlejer vi blandt andet også:

  • Human football til 10 pers.
  • Bordfodbold
  • Minitog på skinner (med plads til 10 børn)
  • Sumodragter til 2 pers.
  • Rodeotyr
  • Rodeogris
  • Kraftprøver
  • Popcornmaskine​
  • Sluchicemaskine

Vi kan dermed tilbyde forskellige børneforlystelser, der passer til netop dit arrangement.

Tryghed kommer i første række

Vi vægter tryghed og sikkerhed for børnene, sådan at du som forældre kan nyde dagen, når vi udlejer en hoppeborg eller andre børneforlystelser på Sjælland.
Er du derfor på jagt efter en hoppeborg eller en anden form for underholdning til børnene, hvor du er sikker på at det bliver en succes, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 46 40 84 10 eller email info@htu.dk. Vi har også en kontaktformular, som du gerne må udfylde. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.