Hos Hvalsø Teltudlejning tilbyder vi udlejning af festtelt til alle lejligheder. Det kan være store familiefester, udstillinger, messer, bryllupper, receptioner eller andet. Uanset hvilket større arrangement, I skal afholde, kan I altid kontakte os.

Vi har stået for teltudlejning på Sjælland i mere end 26 år. Derfor har vi erfaring med festtelt-udlejning til virksomheder, foreninger og private personer, som har haft brug for et telt til festen eller arrangementet.

Vi har alt inden for festtelte

Vores erfaring inden for teltudlejning gør os til en oplagt samarbejdspartner. Vi kan levere den komplette totalløsning til jeres arrangement – uanset om det er et festtelt eller telte til andre anledninger.

Derudover tilbyder vi også udlejning af:

Teltudlejning til firmaarrangementer

Hvalsø Teltudlejning udlejer udstillingstelte og messetelte på hele Sjælland. Vil I være sikre på, at jeres firmaarrangement får de perfekte rammer, så kontakt os gerne. Vi kan hjælpe, hvis I skal bruge et kvalitetstelt til blandt andet kongresser, messer, konferencer, udstillinger, receptioner, markeder, jubilæer og meget andet.

Vi tilbyder udstillingstelt, messetelt og andre typer af telte med frit spænd på op til 15 meter – og længde op til 170 meter. Og som nævnt, er det muligt at leje en scene, borde og stole samt meget andet. Med andre ord har vi alt, der passer til jeres arrangement.

Få et tilbud på leje af telt

Som noget nyt kan vi også tilbyde døre til blandt andet messetelt og udstillingstelt. Vores festtelte i hærdet glas er med låsbare døre, og alle vores telte samt tilbehør er i højeste kvalitet. Det er naturligvis også altid helt rent og klar til brug, når I modtager det.

Udlejning af telte til private arrangementer

Når den store fest skal løbe af stablen, er det vigtigt at skabe de bedste rammer – og det kan vi hjælpe dig med. Vi tilbyder udlejning af telte til diverse private arrangementer på hele Sjælland. Det kan for eksempel være et partytelt til bryllup, guldbryllup, barnedåb, polterabend, byfest, konfirmation, rund fødselsdag og meget mere.

Vores udvalg af partytelte og andre telte til private arrangementer er stort, og derfor har vi helt sikkert også et telt i den størrelse, som passer til dit arrangement og din lokation.

Vi vil gerne bidrage til at gøre din fest uforglemmelig, og vi kan tilbyde en totalløsning inden for teltudlejning. Vi kan blandt andet sørge for børneforlystelser og sceneopbygning samt toiletter, kokke og serveringspersonale. Med andre ord, kan vi faktisk stå for det hele – hvis du ønsker det.

Ring til os for at få en konkret pris på det ønskede telt

Vi arbejder altid ud fra den enkelte kundes behov, og vores udvalg gør, at vi kan tilbyde teltudlejning i forskellige løsninger til kunder på hele Sjælland – uanset behovet.

I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få en pris på et festtelt. Vi står klar til at besvare alle spørgsmål samt tage en snak om den mest optimale løsning.

Kontakt os på telefon 46 40 84 10 eller e-mail info@htu.dk. Vi ser frem til at høre fra jer.