Ofte har arrangørerne bag både private og firmaarrangementer brug for leje af scene, og den kan du leje hos os Hvalsø Teltudlejning.

Vi tilbyder leje af scene i flere forskellige størrelser. Vi har både store udendørsscener – åbne såvel som overdækkede – og små indendørsscener til ethvert formål. Vi sørger selvfølgelig for sceneopbygning, og at den bliver pillet ned igen.

Rund scene ved sceneudlejning

Som de eneste kan vi tilbyde en rund scene. Vi kan bygge en scene med afrundede hjørner alt afhængigt af dit behov. Når det kommer til sceneopbygning, er vi meget alsidige og tilpasser til netop dit arrangement. Så skal du bruge leje af scene med runde hjørner, er vi de rette til opgaven.

Vi laver sceneopbygning ved sceneudlejning

Når du laver leje af scene hos os, sørger vi også for sceneopbygningen, så du kan være sikker på, at den er udført korrekt. Vores scener er som standard 20 cm, 50 cm eller 100 cm høje, men vi kan altid tilpasse scenens højde, så den passer præcis til dit arrangement.

Kontakt os for leje af scene

Leder du efter sceneudlejning eller sceneopbygning til jeres private arrangement eller til et firmaarrangement på Sjælland? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring med sceneudlejning og kan kontaktes på telefon 46 40 84 10 eller e-mail info@htu.dk.