Ofte har arrangørerne bag både private og firmaarrangementer brug for leje af scene, og den kan du leje hos os Hvalsø Teltudlejning. Vi tilbyder leje af scener i flere forskellige størrelser.

Vi har både store udendørsscener – åbne såvel som overdækkede – og små indendørsscener til ethvert formål. Vi sørger selvfølgelig for sceneopbygning, og at den bliver pillet ned igen. Vi efterlader altid området pænt og ryddeligt, når du lejer scener hos Hvalsø teltudlejning.

Rund scene ved sceneudlejning

Som de eneste kan vi tilbyde en rund scene. Vi kan bygge en scene med afrundede hjørner alt afhængigt af dit behov. Når det kommer til sceneopbygning, er vi meget alsidige og tilpasser til netop dit arrangement. Så skal du bruge leje af scene med runde hjørner, er vi de rette til opgaven.
Uanset hvilken type sceneudlejning, så står vi klar at rådgive dig. Vi har hjulpet til ved mange begivenheder på Sjælland. Kontakt os, så sørger vi for at du får et overblik over din scene udlejning. 

Vi laver sceneopbygning ved sceneudlejning

Når du laver leje af scenetelt hos os, sørger vi også for sceneopbygningen, så du kan være sikker på, at den er udført korrekt. Vores scener er som standard 20 cm, 50 cm eller 100 cm høje, men vi kan altid tilpasse scenens højde, så den passer præcis til dit arrangement.

Kontakt os for leje af scene

Leder du efter sceneudlejning eller sceneopbygning til jeres private arrangement eller til et firmaarrangement på Sjælland? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring med sceneudlejning både med store og små scener. Vi har også en masse ekstra udstyr til at gøre din begivenhed endnu mere mindeværdig.


Vi kan kontaktes på telefon 46 40 84 10 eller ved at skrive en mail til os på info@htu.dk. Vi har også en kontaktformular, her er du velkommen til at skrive noget information omkring det scenetelt du er på udkig efter, så vender vi tilbage hurtigst muligt.