Teltet er på plads. Borde og stole er sat op. Dugen er lagt på. Nu skal bordet bare dækkes, og udover de førnævnte ting, som vi naturligvis også har, kan vi tilbyde serviceudlejning.

Vi har alt i tallerkener, glas, bestik og andre ting, der kan kategoriseres som service. Derfor er vi i stand til, at dække ethvert bord til alle festlige lejligheder. Udover teltleje, kan du også leje borde og stole.

​Alt i serviceudlejning

Tallerkener, bestik og glas er fast inventar på et bord, men skal prikken over i’et sættes, så er det de små detaljer, der er afgørende. Dem har vi i vores serviceudlejning.

Vi tilbyder flere varianter, størrelser og farver inden for blandt andet:

  • Lysestager
  • Serveringsfade
  • Champagnekølere
  • Og meget mere

Serviceudlejning med god service

Hos os kan du være sikker på, at alt service er i høj kvalitet, er rent og uden skår, når du modtager det, og desuden er opvasken inkluderet i prisen for serviceudlejning hos os. Du slipper altså for opvasken, og vi er sikre på, at alt service er helt rent, når du skal bruge det til din fest. Vil du vide mere om hvilke typer af serviceudlejning på Sjælland vi tilbyder, er du velkommen til at se vores prisliste - Her finder du mere information omkring alt hvad vi kan tilbyde.
 

Få et tilbud på serviceudlejning

Service der passer perfekt til din fest

Med vores store udvalg af service til udlejning, er du sikret at vi kan finde det helt perfekte til temaet for din fest. Nedenfor kan du se et lille udpluk af noget af det service vi udlejer.


Hos Hvalsø Teltudlejning kan vi tilbyde teltudlejning, serviceudlejning og udlejning af udstyr til alle typer arrangementer og fester i København, Nordsjælland og resten af Sjælland.​
Vi tilbyder service op til 3000 kuverter i samme stel – rent og klar til opdækning!


Kontakt os i dag, hvis I står og mangler service til jeres begivenhed. Kontakt os på telefon 46 40 84 10 eller e-mail info@htu.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Vi glæder os til at høre fra dig.