Vi tilbyder en ny og spændende forlystelse med minigolf, som kan spilles af alle aldersgrupper. Der kan deltage fra 2 til 30 personer – alt efter antallet af baner, man vælger at leje.
Minigolf er et rigtigt sjovt og spændende spil, som er perfekt som teambuilding eller bare afslappet underholdning. Kontakt os i dag for leje af minigolf til dit arrangement.

Minigolf der kan flyttes efter behov

Vores minigolfbaner er flytbare og kan opsættes overalt. Vores minigolf udlejes fra 6 baner og opefter, alt efter dit ønske. Vi leverer på hele Sjælland. Når du lejer minigolf hos os, følger der golfkøller, bolde og scorekort med.


Baner med minigolf kan lejes for en dag ad gangen eller en længere periode kan aftales – f.eks. efterårsferie, vinterferie eller sommerferie. Banerne egner sig godt til indkøbscentre, hvor kunderne kan spille minigolf mellem eller efter indkøb. Uanset hvor du vælger at opsætte minigolf, kan du være sikker på det kommer til at skabe glæde og hyggelige stunder for alle der prøver det. Gå på opdagelse i vores prisliste for at læse mere om priser og vores andre tilbud indenfor underholdning.

Lej en minigolfbane

Minigolf egner sig også fortrinligt til firmafesten – enten hjemme eller i det grønne, da minigolf ikke kræver strøm. Minigolf opsættes let og hurtigt på få minutter af vores erfarne montører. Når I er færdige med at spille minigolf, fjerner vi blot banerne igen. Vi udlejer banerne på hele Sjælland. Når du lejer minigolf hos Hvalsø teltudlejning sørger vi altid for at efterlade området pænt og ryddeligt.


Vi kan kontaktes på telefon 46 40 84 10 eller ved at sende en mail til os på info@htu.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde. Her kan du skrive lidt omkring dine ønsker og behov, så har vi et udgangspunkt for at vende tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og vi kommer altid gerne med et uforpligtende tilbud.