Har du brug for at afskærmning, hvad end det er for at passe på menneskemængder eller for at passe på dine varer, så kan et festivalhegn være den rigtige løsning for dig. Hos Hvalsø Teltudlejning hjælper vi på hele Sjælland med udlejning af festivalhegn. Vi har flere forskellige typer af hegn, som hver især egner sig til forskellige situationer og behov. Kontakt os i dag for at høre mere om udlejning af festivalhegn på Sjælland.

Praktisk, let og flytbare hegn

Fordelen ved et festivalhegn er, at det er nemt at håndtere. Det gælder både for opsætningen og nedtagningen, men også når selve opstillingen skal planlægges. Her kan der tages højde for netop dit behov, sådan at der er gennemtænkt indgange og udgange. Disse indgange gør at frivillige og medarbejdere kan tilgå de forskellige dele af begivenheden eller området.

Vores festivalhegn er på trods af deres højde meget slidstærke, samtidig med at de er høje nok til at man ikke klatrer over. Vi har en lang række ekstraudstyr, som du er velkommen til at kontakte os omkring. Du kan også læse mere inde på vores prisliste, her står der mere omkring vores udvalg og ekstraudstyr.

Telte til enhver begivenhed

Udover festivalhegn, har vi også muligheden for udlejning af telte. Disse telte kan være med til at give din gæster den helt rigtige oplevelse og sammen med festivalhegn, kan det danne rammerne for en god begivenhed. Læs mere om vores teltudlejning på vores side omkring netop dette.

Kontakt os for at høre mere

Skal du planlægge en begivenhed eller måske afskærme en byggeplads, så vil vi hos Hvalsø teltudlejning gerne være din samarbejdspartner. Med os, får du en rådgiver der har mange års erfaring med et bredt udvalg af opgaver og begivenheder. Vi sørger for at alting er nøje planlagt og opstillingen er veludført.

Du kan kontakte os på telefon 46 40 84 10 eller ved at skrive en mail til os på info@htu.dk. Har du allerede idéer, har vi også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.