Et julehus er en smart og hyggelig måde at opstille et julemarked ved juletid. De er nemme at transportere, stille op og lige så nemme at tage ned igen. Hos Hvalsø Teltudlejning tilbyder vi udlejning af julehuse på Sjælland. Læs mere nedenfor.

Skab julestemning med hyggelige julehuse

Skab rigtig julestemning med julehuse til julemarkeder eller andet brug. Julehusene er monteret med lys, stikkontakter og 10 meter forsyningsledning. Julehusene kan også bruges som udleveringsboder, salgsboder, billethuse m.m. Husene er derudover velegnede til overnatning for op til 4 personer. Vi har både senge og madrasser, som passer perfekt ind i husene.


Vi har mange forskellige variationer og typer af julehuse. Ser du nederst på siden kan du få et overblik over de forskellige typer af boder. Bodernes smarte design gør det muligt at få lige den opsætning du ønsker hvad end det er med salgsbord eller åben front.


Vi har en lang række udvidelser og ydelser som kan bidrage til den gode stemning på julemarkedet. Vi udlejer også borde og stole, service og andre spændende ting. Du kan se alle vores produkter inde på vores prisliste. Her kan du også se vores priser.

Telte til alle begivenheder

Vi tilbyder også udlejning af telte til alle typer af begivenheder og arrangementer. Vi hjælper dig med at danne rammerne for den gode fest, hvor der tages højde for dine behov og ønsker. Vi tilbyder både runde og firkantede telte, både med og uden gulv samt opvarmning. Vi har mange års erfaring med opstilling af telte til diverse julemarkeder rundt omkring på Sjælland. Kontakt os i dag for at høre mere.

Kom i julehumør med julehuse

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at komme i rigtig julehumør til jeres begivenhed. Vi kan kontaktes på telefon 46 40 84 10 eller ved at sende en mail til os på info@htu.dk. Vi har også en kontaktformular. Her kan du frit stille spørgsmål eller tage kontakt til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.