Salgsboder er en smart og hyggelig måde at opstille et marked. Det kan være i forbindelse med byfest, julemarked eller sportsstævne. Hos Hvalsø Teltudlejning har vi mange års erfaring med udlejning af salgsboder på Sjælland. Læs nedenfor hvilke typer vi tilbyder.

En salgsbod til alle formål

Hos Hvalsø Teltudlejning rådgiver vi dig i alle forhold omkring leje af salgsbod. Vi har forskellige typer og der kan også laves forskellige opsætninger indeni hver salgsbod. Vi sørger altid for transport og opsætning af alle boder og vi kommer selvfølgelig også og henter dem når du er færdig. Vælg selv hvor længe du gerne vil leje vores salgsboder.

Vi har også små søde julehuse, som danner rammerne for det perfekte julemarked. Vores boder kommer med lys og monterede stikkontakter for nem brug. Boderne kan også bruges som billethuse eller udleveringssted til forskellige begivenheder. Læs mere omkring udlejning af julehuse her.

Har i brug for et sted at overnatte, kan vi opstille køjesenge til 4 personer. Vi har både senge og madrasser.

Flotte salgsboder

Vores salgsboder er lavet i flot træ, som giver et hyggeligt udseende. Der findes et hav af forskellige tilbud og tilkøb, såsom en bar og vi kan også montere hylder, sådan at dine produkter kan blive fremvist. Inde på vores prisliste kan du blive klogere på hvad vi kan tilbyde og prisen derpå. 

Skal du planlægge en begivenhed, vil vi rigtig gerne rådgive dig. Vi har mange års erfaring i branchen og sammen finder vi ud af hvilken type bod og udstyr der passer bedst til din begivenhed.

Udover at tilbyde udlejning af salgsboder har vi også speciale i teltudlejning til alle typer af arrangementer. Gå ind på vores side omkring teltudlejning for at læse mere omkring dette. Vi har telte til alle begivenheder, store som små.

Kontakt os i dag

Har du brug for at høre mere kan vi kontaktes på flere måder. Vi kan kontaktes på telefon 46 40 84 10 eller ved at skrive en mail til os på info@htu.dk. Vi har også en kontaktformular, hvor du kan stille spørgsmål eller skrive ind med ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig.