Har du en teltdug, presenning eller et reklamebanner som mangler en god vask, så er Hvalsø teltudlejning din foretrukne samarbejdspartner, når det skal være rent, pænt og have forlænget sin levetid.

​Når vi vasker dine teltduge, bliver de påført voks, så de fremover er smudsafvisende. ​Først påføres 35 grader varmt vand og sæbe. Dernæst skrubbes teltdugen nænsomt af de roterende børster. Efter vasken påføres et tyndt lag varmt voks, som beskytter mod snavs et langt tidsrum.​

Når et telt vaskes, er det et stort og omfattende projekt, som kræver plads, de rigtige maskiner og teknikker. Hvis du forsøger selv, er det ikke sikkert du kommer alt skidtet til livs og du risikerer også at lave skader på teltdugen.

Plej dit udstyr

Der er en lang række af gode grunde til at vaske sit telt - Den åbenlyse grund er, at det selvfølgelig bliver pænt og rent, men rent faktisk, så forlænger det også levetiden på dit telt eller teltdug. Vedligeholder du det telt, vil du få glæde af det i mange år.

Vask af Presenning 

På samme måde som med teltduge, kan vi også hjælpe med vask af presenning. Uanset hvad du bruger din presenning til, har vi det rigtige udstyr til at vaske og efterbehandle. 
Plej din investering: Dine teltduge og presenninger holder længere, når de bliver vasket og voksbehandlet hos os – og desuden bliver de pæne at se på.

Vask af reklamebanner

Vi vasker også gerne reklamebannere, sådan at dit budskab står pænt og rent. Når du har et reklamebanner, er det vigtigt at det står knivskarpt, da det er dit ansigt udadtil.

Kontakt os i dag

Har du brug for at høre om hvordan vi kan hjælpe dig med vask af teltdug, presenning eller reklamebanner, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi kan kontaktes på telefon 46 40 84 10 eller ved at skrive en mail til os på info@htu.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.