Skal du i gang med et større byggeprojekt eller har du allerede en byggeplads, hvor det kræves at der er byggepladshegn eller anden form for afskærmning. Byggepladshegn skaber sikkerhed i og omkring byggepladsen, både for dem der arbejder der og for forbipasserende. Hos Hvalsø Teltudlejning har vi mange års erfaring med udlejning af byggepladshegn samt mange andre typer af hegn. Læs nedenfor hvilke typer hegn vi tilbyder, samt vigtigheden i at have den rigtige afskærmning.

Professionelle byggepladshegn

Hvalsø Teltudlejning tilbyder professionelle byggepladshegn til afskærmning. Sådanne hegn er nemme at transportere, opstille og tage ned igen, sådan vi hurtigt kan rykke ud og hjælpe, hvis du står og har brug for det. 

Byggepladshegnet bliver monteret på enten gummi- eller betonklodser, som anvendes til at fastholde hegnet. I nogle tilfælde kan man bruge et låsebeslag til at sikre at hegnet ikke løftes af. Det kan for eksempel være hvis man vælger at bruge byggepladshegn til festivaler, koncerter eller andre begivenheder, hvor der er mange mennesker. 

Afskærmning ved hjælp af byggepladshegn er også et vigtigt element når fodgængere skal færdes sikkert. Man ser ofte brugen af hegn ved cykelløb eller marathon. Her afskærmes ruter og publikum fra trafik, sådan at sikkerheden er i top.

Festivalhegn

Vores hegn kan også bruges som festivalhegn. Her tages der højde for at medarbejdere og frivillige har muligheder for at kommer ind og ud af de afskærmede områder. Det kan gøre ved at man laver specielle ind- og udgange. På samme måde som med byggepladshegn, sikrer de mod at uvedkommende kan tilgå området. Læs mere om festivalhegn her.

Kontakt os og hør mere

Skal du bruge professionel afskærmning uanset om det er til byggeplads eller festlig begivenhed, så er Hvalsø teltudlejning din foretrukne samarbejdspartner. Med vores mange års erfaring rådgiver vi dig i hvordan du medtænker sikkerhed og afskærmning hos dig. Vi kan kontaktes på telefon 46 40 84 10 eller ved at skrive en mail til os på info@htu.dk. Vi har også en kontaktformular, hvor du frit kan stille spørgsmål eller fortælle os om dine ønsker og behov. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.