Skal der holdes fest, så sørger Hvalsø teltudlejning for alt omkring dette, sådan at du kan koncentrere dig om alle andre ting. Vi har alt der skal bruges til en vellykket fest, det gælder både praktiske ting, sågar som underholdning. Læs nedenfor hvordan vi kan være med til at danne rammerne for din begivenhed.

Teltudlejning

Vi tilbyder en lang række af festtelte til enhver lejlighed. Uanset om det er store eller små begivenheder, så har vi telte og inventar, som sikrer at dine gæster og besøgende har det godt og kan nyde dagen. Hvalsø teltudlejning har mere end 26 års erfaring og har hjulpet glade kunder på hele sjælland.

Har du brug for mere information omkring teltudlejning, kan du læse om dette lige her.

Borde, stole og service

Når der først er styr på telt og gulv, så er det også en god idé at sørge for at dine gæster sidder godt og har service til at spise med. Vi kan også tilbyde udlejning af bar samt fadøls anlæg. Du kan gå på opdagelse inde i vores prisliste, her kan du se alle vores forskellige ydelser, samt pris.

Underholdning

Vi har også mange former for underholdning, som vi kan tilbyde. Her er det værd at nævne vores selfie-maskine. En selfie-maskine er en bås med kamera i, hvor gæster kan stille sig op og få taget et billede sammen. Dette er en sjov måde at huske festen på, hvor man har noget man tager med hjem efterfølgende.

Vi har også minigolf, som er let at opsætte og kan flyttes rundt, alt efter behov. Vi medbringer altid golfbolde og køller, sådan at dine gæster nemt kan hygge sig med spillet.

Kontakt os og hør mere

Som nævnt ovenfor kan du gå på opdagelse i vores udvalg, inde på vores prisliste. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe ind, så uddyber vi gerne. Står du og skal planlægge en begivenhed og har brug for rådgivning, så vil vi også gerne hjælpe med dette. Med vores erfaring kan vi nemt give dig en idé om hvilke ting du bør overveje, når du skal afholde din begivenhed.

Vi kan kontaktes på telefon 46 40 84 10 eller ved at skrive en mail til os på info@htu.dk. Vi har også en kontaktformular, hvor du kan stille spørgsmål eller skrive ind til os omkring din begivenhed. Vi glæder os til at høre fra dig.