Hvalsø Teltudlejning står gerne for vask af dine sejl. Vi har det rigtige maskineri, som sørger for en professionel rens af sejl, som opfrisker din båd eller skibs udseende, samtidig med at det forlænger sejlets levetid og holdbarhed. Et sejl udsættes for megen slid, derfor bør du handle i god tid, når det drejer om vedligeholde og vask af sejl. Vi hjælper alle på Sjælland med vask af sejl.

Et velplejet sejl holder længere

Når du kommer med dit sejl til os, hos Hvalsø Teltudlejning, passer vi godt på det. Vi er forsigtige i behandlingen og håndteringen af selve sejlet, sådan at der ikke kommer skader. Når man er ude på det åbne hav udsættes sejlet for en masse forskellige urenheder og udfordringer.

Disse urenheder, som kunne være salt, alger, mug og andet, nedsætter levetiden på sejlet. Hvis sejlet er udsat for salt over længere tid, vil det blive modtageligt overfor fugt og alger, derfor bør du altid efterbehandle sejlet, sådan at det er slidstærkt og kan stå imod vind og vejr.

Moderne maskine til vask af sejl

Mange firmaer som tilbyder vask af sejl, bruger som regel en gulvvasker, hvor sejlet spredes ud på gulvet og vaskes. Dette kan være en farlig process, da sejlet udsættes for et stort tryk og bliver presset ned mod gulvet. 

Hos Hvalsø Teltudlejning har vi en moderne maskine til vask af teltdug og sejl, som skånsomt vasker og behandler dit sejl. Sejlet bliver oprullet og bliver nænsomt kørt gennem maskinen, hvor det vaskes, efterbehandles og tørres. På den måde undgår du at sejlet bliver bukket for skarpt og derved mindsker du chancen for skader.

Kontakt os i dag

Har du brug for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med vask af dit sejl, så skal du ikke tøve med at tage kontakt. Vi tilbyder dig altid et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 46 40 84 10 eller ved at skrive en mail til os på info@htu.dk. Vi har desuden en kontaktformular, som du også er velkommen til at udfylde.